برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

عطریانفر: ظریف گزینه اول ماست

عطریانفر: ظریف گزینه اول ماست عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: از نظر این حزب، آقای دکتر ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۱۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران طی گفت‌وگویی درباره فضای انتخاباتی کشور با توجه به اینکه کمتر از دو ماه تا انتخابات 1400 باقی مانده گفت: به‌دلیل عدم همراهی نخبگان سیاسی-اجتماعی در امر انتخابات دچار فضای سرد انتخاباتی هستیم و این گرفتاری را داریم و حتی اگر با گذشته‌ی تاریخیِ برگزاری انتخابات در کشورمان هم مقایسه کنیم، در این دوره کم‌ترین حس حضور را درک می‌کنیم و فضای بی‌تحرکی است و فرصت زیادی تا انتخابات نداریم.

 

وی درباره حمایت این حزب و اصلاح‌طلبان از کدام‌یک از چهره‌های مطرح در انتخابات 1400 گفت: حزب کارگزاران از موضع نگاه حزبی خود بر این باور است که چندین شخصیت می‌توانند مطرح بشوند که حیثیت کافی برای مشارکت و صلاحیت‌های کافی برای حضور دارند اما به چهره‌هایی که می‌توان اشاره کرد از جمله آقایان جهانگیری، ظریف، پزشکیان و عارف می‌توان نام برد؛ چهره‌های زیادی می‌تواند مطرح باشند ولی از میان این چهره‌ها کسی که بتواند «اعتماد و ارتباط با رهبری»، «اجتماع نخبگان با او» و «رأی منفی کمتر از جامعه» را داشته باشد، از نظر حزب کارگزاران آقای دکتر محمدجواد ظریف شاید تنها شخصیتی باشد که نسبت به چهره‌های هم‌عرض خود و یا در سطوحی بالاتر از او که می‌توانند صلاحیت اداره کشور را داشته باشند، حاصل جمع این نکات در این شخصیت از آن‌ها بیشتر است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره امکان انتخاب یک کاندیدای نیابتی از سوی اصلاح‌طلبان تصریح کرد: حتی اگر اصلاح‌طلبان نتوانند یک نامزد انتخاباتیِ موجه داشته باشند و شورای نگهبان بر آن‌ها سخت گرفت، باور دارم که ما نمی‌توانیم حضور خود را در انتخابات متنفی اعلام کنیم و باید در این شرایط، «خیرالموجودین» را انتخاب کنیم و در چنین فرضی اگر حضور آقای علی لاریجانی قرین به پیروزی باشد، چه بسا برخی چهره‌ةای اصلاح‌طلب با او همراهی و از حمایت کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
0
سلام شایدتوهم درکارتروسرداردلها سهم بودید
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار